Coaching og udvikling af ledere

Jeg klæder ledere på til at være ledere

Trænger du eller én af dine ledere til at blive rystet lidt? Det sker for mange top- og mellemledere, at der med årene går inerti og vanetænkning i ledelsestilgangen. Jeg ser mange ledere, som har glemt ambitionerne. Ledere, der går på arbejde for at få sin løn fremfor at gøre en reel forskel. Hvis posten er endt med at blive en tryghedssovepude, kan det være nødvendigt, at der sker en ændring – enten i lederens mindset, en omplacering, eller i form af en decideret udskiftning på posten.

Overskriften for det, jeg kan, handler om ledelse

Og dét er aldrig et enmandsprojekt

For mig handler ledelse om at omgive sig med de helt rigtige mennesker og om at få folk til at arbejde for sig. Netop derfor er ledelse aldrig et enmandsprojekt. Lederudvikling handler i høj grad om, hvorvidt virksomhedens ledere føler sig godt tilpas i funktionen som chefer.

Er man konfliktsky og bange for at tage tyren ved hornene? Tage fat på de ting, der er svære? I de tilfælde hjælper jeg via coaching med at finde en vej, så lederens integritet bevares ved bl.a. at være transparent over for medarbejderne og kommunikere – også når det, der skal kommunikeres, kan være svært og hårdt, eller det ikke føles som om, at der er noget nyt at sige til medarbejderne.

Forløb

Vi mødes til individuelle samtaler og udviklingssessions og dernæst til en workshop, som jeg afholder med den samlede ledergruppe. Det er et forløb over én til flere måneder.

Det kan også være, at I hyrer mig ind til en enkeltstående seminardag med topledelsen.

Jeg har stor erfaring med at rådgive og udvikle topledere, og jeg bringer altid mig selv og min mangeårige erfaring i spil. Udover at I får indblik i jer selv og hinanden, giver jeg jer også indsigt i en anden og meget omskiftelig hverdag fra min tid i luftfartsbranchen. Her er den virkelighed, som man lever med i dag, nemlig ikke nødvendigvis den virkelighed, der gælder i morgen. Og det er ofte et interessant perspektiv at få med.

Nysgerrig på, hvad jeg også tilbyder?

Interim HR-management er mange ting