Ansættelse og rekruttering af ledere og chefer

Den helt rigtige kandidat på topposten

Jeg hjælper jer med hele rekrutterings- og ansættelsesprocessen af topledere og chefer. Måske I oplever, at den samme leder har siddet på sin post i mange år og er groet fast i vanetænkning og ”plejer”? Jeg hjælper jer med udfasning eller omplacering af den eksisterende leder og med headhunting af den nye. Fra udarbejdelse af personprofilen til produktion af jobopslag over deltagelse ved såvel første som andet interview til den afsluttende forhandling af kontrakt. Det er nemlig en længerevarende proces, når der skal hyres ny leder på en af de øverste poster i virksomheden.

Udover at hjælpe jer med at komme godt i mål med rekrutteringen, giver jeg jer også konkrete værktøjer til, hvordan I selv gennemfører en ansættelsesproces fremover. Det er vigtigt, at denne proces er strømlinet, tydeligt defineret og tilpasset virksomhedens enkelte afdelinger.

Jeg vil vide, hvem kandidaten er som menneske

Lad os vende det lidt på hovedet

”We hire for attitude, and we train for skills”

Dét er et perspektiv, som altid indgår i de ansættelser, jeg er en del af. Jeg ser særligt på kandidatens menneskelige kompetencer, altså evnen til at lære nyt, til at kommunikere, til at forstå de interpersonelle kompetencer, arbejdsmoralen og fornemmelsen for processer. De menneskelige kompetencer vægter hele 80%, for så længe kandidaten har den rigtige indstilling, kan færdigheder og skills tillæres.

Derfor vil jeg komme med konkrete vurderinger af, hvad det er for et menneske, vi mangler i virksomhedens persongalleri. Det er jeg superskarp på i kraft af min baggrund inden for organisationspsykologien. Og jeg er dygtig til at afkode, om der er et match mellem kandidaten og jeres virksomhed.

Ansættelsesprocessen

Sådan groft sagt

Step 1

Første interview

Step 2

Eventuel test og personprofil

Step 3

Andet interview

Step 4

Ansættelse og forhandling af vilkår og kontrakt

Step 5

Den fremadrettede ansættelsesproces forankres hos virksomheden

Nysgerrig på, hvad jeg også tilbyder?

Interim HR-management er mange ting